A nem éppen kellemes idő ellenére sokan eljöttek, hogy részt vegyenek a változatos programokon, koncerteken. 


A harmadik adventi gyertya meggyújtása után a Gaude Kórus adott hangversenyt, majd a gyerekek kedvence, az Iszkiri lépett fel. Este hétkor kezdődött a Göod Times Blues várva várt koncertje.

Már a programok előtt volt gyereksarok a Boldogságcseppek Alapítvánnyal, kézműves kuckó a Zenit Iskolával és kézműves foglalkozások a Nyitott Műhellyel.

Szőke Kriszta elmondta, hogy a Boldogságcseppek Alapítvány csillámtetoválással és selyemfestéssel vett részt a programban, a szervezésbe bevontak “50 órás diákokat” , akik náluk töltik le a munkaidejüket. Az alapítvány erre az alkalomra épített egy mobilszínpadot, ami a jövőben itt, a Kincsemben használható, ha szükség van rá a rendezvényeken. A mostani bevételt a karácsonyi vendéglátásra és a gödi rászorultak élelmiszer-adományára fordítják. 17-én 9-től 12-ig tartanak egy szeretetvendégséget a székhelyükön. Ezen cipősdoboz ajándékot kapnak a gyerekek és családi csomagot is osztanak. Bár ahogy Kriszta elmondta, idén nagyon kevés adományt kaptak.

A folyosón és a nagyteremben kézműves vásárt tartottak, lehetett forralt bort, sőt, finom paprikás krumplit is fogyasztani.

Piros Gergely, a gödi önkormányzat rendezvényszervezője elmondta, hogy a városnak ez volt az idei utolsó rendezvénye. Január második felében a magyar kultúra napjára készülnek, a díjátadók és a programok a művelődési házban lesznek.  

Előző cikkTovábbra is formában a gödi kézis hölgyek
Következő cikkIsmerje meg a frissen kitüntetett gödi Oroszi Zsuzsannát!