Gödiek is segítettek keresni a szerdán késő este eltűnt Vácott ismert kineziológust, I. Juditot. A kétgyermekes édesanya barátai Facebook-felhívásait ezrek osztották meg, a rendőrség az eltűnt emberek körözési listájára is feltette Juditot.

Kedves ismerőseim!

Nagyon nagy segítséget szeretnék kérni tőletek. Barátnőm, Judit eltűnt VÁCRÓL, szerda este 23-tól nincs róla hír. Telefonja kikapcsolva, egész nap nincs hírünk róla! Nagyon aggódunk érte, mivel sajnos lelkileg nincs jó állapotban. Fekete hosszú kabátban (Amnesia felirat a zipzáron) és talán fekete sapkában lehet. Nagyon kérlek benneteket, ha látjátok, jelezzétek SOS nekem bármikor, éjjel-nappal.

AKÁR EGY MEGOSZTÁS IS SEGÍTHET!” – írta egyikük.

Az eltűnt édesanyának két éve halt meg a férje, ismerősei szerint mostanában nem volt túl jó lelkiállapotban. Azóta kommentek alapján szörnyű tragédia kezdett körvonalazódni, a Dunánál ugyanis a keresőcsapat egy holttestet talált pénteken. A rendőrség a Blikknek megerősítette: az eltűntként keresett I. Judit holttestét találták meg, idegenkezűségre utaló nyomot nem találtak – adta hírül a Blikk.

Előző cikkMa kérhet utoljára házhoz menő lomtalanítást!
Következő cikkA Bocuse d’Or barkácsmesterség, festészet és kőművesség is: interjú Dalnoki Bencével