Korábban már írtunk arról mi is, hogy a Gödről indult labdarúgó egyelőre mostani török klubjánál képzeli el a jövőt. Most csattanós bizonyítékát is adta ennek.

Már szerdán szárnyra kapott a hír, hogy a Fenerbahce megállapodott az orosz Zenittel Szalai Attila lehetséges átigazolásáról. Az első hírek 20 millió euróról szóltak, a későbbiek már 21-ről. Szalai a klubok egyezsége ellenére visszautasította az oroszok ajánlatát, közölte, hogy nem szerződik Szentpétervárra, a Gazprom klubjához.

Ezzel azonban még nem ért véget a dolog – írja a Nemzeti Sport. A lap legfrissebb értesülései szerint a védőnek négyéves szerződést ajánlott volna a Zenit, évi 2,5 millió eurós fizetéssel. Szalai Attila azonban nem akar mindenáron váltani, még úgysem, hogy a jelenlegi fizetése az évi ötszázezer eurót sem éri el. Azt mondja: nem a pénzt, hanem a további fejlődési lehetőséget tartja szem előtt, ezért maradna a Fenernél, melyhez még hároméves szerződés köti.

A Nemzeti Sport úgy tudja, a Zeniten kívül nyugat-európai klubokkal is folytak egyeztetések, a Wolfsburg, a Bologna és a West Ham United is tett ajánlatot, de ezeket a Fener nem fogadta el.

Előző cikkTanévnyitó a Búzaszemben, országgyűlési képviselővel
Következő cikkKitüntették Teréz anyát Gödön