Mint az várható volt, visszakerült a Hoffenheim kezdőjébe és végigjátszotta a Bochum elleni, 3–0-ra megnyert mérkőzést a magyar válogatott védő, Szalai Attila, aki láthatóan boldog volt, hogy másfél hónap után ismét lehetőséget kapott – írja a m.nemzetisport.hu.

A gödi Szalai Attila újra lehetőséget kaphat a Hoffenheimben, azok után, hogy addigi utolsó meccsét még október 21-én, a Frankfurt elleni 3–1-es hazai vereség alkalmával játszotta, azóta pedig csak a nemzeti csapatban voltak játékpercei.

A Fenerbahcétól nyáron igazolt Szalai Attila a Bochum elleni találkozón ismét ott volt a Hoffenheim kezdőjében, s nem is teljesített rosszul, hiszen végigjátszotta a mérkőzést, a SofaScore statisztikái szerint pedig két szerelése, 46-ből 32 sikeres passza, két tisztázása, egy blokkolt lövése és egy labdaszerzése volt, valamint egy lövéssel is próbálkozott, 11 párbajából viszont csak hármat nyert meg.

Szalai Attila a Hoffenheim X-oldala alapján láthatóan boldog volt, hogy újra lehetőséghez jutott, a lefújás után is széles mosollyal futott a pálya szélén.

Előző cikkNeveleken újra feldíszítik a Csíz utcai hidat
Következő cikkA gödi Potyó Imre is zsűrizett a Magyarország 365 fotópályázaton