Göd első és második számú csapata egyidőben lépett pályára a hétvégi fordulóban. Mindkét csapatunknak sikerült megszerezni a három pontot.

A Gödi SE II. már az első félidőben lerendezte a találkozót. Kovács Béla, Halmai Szilárd és Burger Boldizsár góljaival 29 percnyi játék után 3-0 volt ide. A vendégeknek csupán szépítésre futotta: a 30. percben Csánó László talált a kapunkba, kialakítva ezzel a 3-1-es végeredményt. Ezzel a győzelemmel a IV. osztályú felnőttbajnokság Északnyugati csoportjában feljöttünk a dobogó harmadik fokára.

Első számú csapatunk fordulatos meccset játszott idegenben a Nagykovácsi USE ellen. Az első félidő végén a hazaiak szerezték meg a vezetést Simon Keve Álmos révén. Így egygólos hátránnyal fordulhattunk a második játékrészre. Most Ráth Vince volt a gödi csapat nyerő embere.

Ráth Vince – Fotó: Gödi Hírnök

A második félidő elején az ő két góljával megfordítottuk a találkozó állását, és sikerült nyernünk 2-1-re. A III. osztályú felnőtt bajnokság Északi csoportjában úgy vezetjük a tabellát, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszottunk.

Gratulálunk mindkét csapatunknak!

Előző cikkFoci: soha rosszabb kezdést!
Következő cikkA gödi kézis lányok megállíthatatlanok