A kajakosok mellett Dézsi Yvett tánctanár is Kóczán Mór-díjat kapott.


Facebook-oldalán azt írja, nagyon megtisztelőnek tartja, hogy átvehette a sportoló fiatalokkal együtt a Göd Város Önkormányzata által odaítélt Kóczán Mór oklevelet és díjat. 20 év munkája van ebben, Dézsi Yvett köszöni a gyerekeknek és a szülőknek is a kitartásukat és a szorgalmukat!

Balogh Csaba polgármester is elismeréssel írt közösségi oldalán a díjazottakról. Örömtelinek nevezte, hogy Báthory Dániel, Maszárovits László és Szabó Vilmos kajakosoknak és Dézsi Yvett tánctanárnak Kóczán Mór-díjat adhatott át kiváló munkájuk elismeréseként.

Négy kategóriában osztja ki a gödi önkormányzat évről évre a díjat: női egyéni, férfi egyéni, csapat és edzői teljesítményeket ismernek el vele. Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a gödiek is tehettek javaslatot a díjazottakra. A díj névadója, Kóczán Mór érdekes életutat járt be. Református lelkipásztor és többszörös magyar bajnok, olimpiai bronzérmes gerelyhajító volt, álnéven is versenyzett. 1948-ban telepedett le városunkban, élete végéig, 1972-ig edzőként és versenybíróként működött Gödön.

Előző cikkEzt láttuk a vasárnapi gödi tűzeset helyszínén
Következő cikkÁtadták a kerékpáros szerelőpontot Gödön