12-1-re nyertek a Püspökhatvan ellen a III. osztályú felnőtt bajnokság Északi csoportjában.

Már az első percben gólt lőtt a Göd, de az első félidőben az eredmény csak kettő-null lett. A második félidőt is góllal kezdte a hazai csapat, akit lelkes szurkolók buzdítottak. A mérkőzésen 6 sárga lapot osztott ki a bíró, míg két hazai gól tizenegyesből született. A gödi csapatból Szabó Gábor Bálint 5, Ráth Vince 4 gólt szerzett, míg Farkas Krisztofer, Román Gergely és Jakus Szabolcs egyet-egyet.

A mérkőzés után a csapat edzője, Tuza József elmondta, hogy a heti három, másfél órás edzés ebben az osztályban nagy előny. A csapat hetek óta javuló formát mutat, ami a mostani meccsen is látszott. Érdekesség, hogy a pályájuk nagyon nagy, amin az ellenfelek megszenvednek. Akinek nincs erőnléte, az itt a 60. perc környékén föladja. Ma is ez történt, az első félidő eredménye 2:0 volt, és a másodikban az ellenfél már nagyon elfáradt.

“A bajnokságban egy vegyes csapatot alakítottak ki a tavaly kiesett megye kettes és a megye négyes csapatból, de azért a megye négyben is indul egy csapatuk. A cél a minél jobb szereplés, de az első évben nem elvárás a visszakerülés a megye kettőbe, ez a következő évnek lenne a feladata. Ha úgy alakul, természetesen örülnének az idei feljutásnak is, de minimum a dobogón szeretnének végezni. A keretbe egy játékos jött Budapestről, Fórizs Gergő, a Margitsziget FC-ből, vele úgy gondolom, erősödtünk” – tette hozzá Tuza József.

Előző cikkBemutatták az Életük a zene című kötetet a József Attila Művelődési Házban
Következő cikkA magyar nyelv napján adták át a Mayerffy sírkertet