November 16., szerdától kezdi meg a lakossági ágdarálást a gödi Településellátó Szervezet. A szolgáltatást a város közigazgatási határán belül szerdánként reggel 8 és délután 2 óra között lehet igénybe venni, előzetes bejelentés és egyeztetés alapján.

Az ágdarálási igényeket a telepulesellato@god.hu e-mail címre várják a következő információk kíséretében: helyszín, telefonos elérhetőség, a darálni kívánt fa becsült mennyisége előkészített, összekupacolt formában, a fa fajtája, fotóval és a számlázáshoz szükséges adatok (megrendelő neve és címe, cég esetén a cégre vonatkozó adatokkal kiegészítve).

A TESZ kéri, hogy a darálni kívánt fát a darálás napján az utcára szálirányosan készítsék ki. A darálásra szánt fa nem tartalmazhat építési törmeléket, követ, drótot, gyökeret, fűzfát és borostyánt. A 12-15 cm fölötti átmérőjű ágakat a gép kapacitása és a fa egyéb módú hasznosíthatósága miatt nem aprítják le.

A darálás költsége a darálék elszállítása nélkül: bruttó 2.100 Ft / m³, 5 m³ mennyiség alatt fix bruttó 10.500 Ft díj fizetendő, előre, átutalással.

Előző cikkA gödiek és a rezsi – változtatunk-e a fűtési szokásainkon a növekvő árak miatt?
Következő cikkFennakadás lesz a csütörtöki buszközlekedésben Gödön