Megtámadott egy dohánybolti eladót, dulakodott vele, majd elmenekült egy férfi még tavaly novemberben Dunakeszin. Arcát maszkkal takarta el. A rendőrség rablási kísérlet miatt keresi, akár Gödön is elkövethet hasonlót a férfi, mindenki vigyázzon magára!

A rendőrségi videón látható férfi 2021. november 12-én 14 óra körül egy dunakeszi dohányboltban egy sniccerrel megfenyegette az eladót, majd a bevételt követelte. Az alkalmazott ellenállt, dulakodni kezdtek, végül a támadó elmenekült.

A kb. 175 cm magas férfi szürke nadrágot, bordó kapucnis felsőt és fehér kesztyűt viselt, arcát egészségügyi maszkkal takarta. A gyanú szerint a férfi több hasonló jellegű bűncselekményt is elkövethetett.

A rendőrök azt kérik, hogy aki a felvételen (nem a dohányboltban készült) látható férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2883 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó számon!

Előző cikkSokkal nagyobb a baj a Kinder tojásokkal, mint azt gondoltuk
Következő cikkMúlt vasárnap papírforma eredmény született a háromszoros olimpiai bajnok szerint