„Sportnyelven szólva papírforma eredmény született, én egyáltalán nem lepődtem meg a Fidesz győzelmén, nagyarányú fölényre számítottam, de az ellenzék szempontjából ilyen megsemmisítőre még én sem!„ – nyilatkozta Kammerer Zoltán a múlt vasárnapi választások eredményével kapcsolatban a sport.mandiner.hu-nak.

“Érdekes egyébként, hogy ilyenkor, a választások idején, négyévente szinte olimpiai lázban égek. Miután leadom a szavazatom, hazamegyek, bekapcsolom a tévét, és mint az olimpiai eredményeket, úgy várom a voksok alakulását. Mint amikor a kedvenc csapatomnak szurkolok, úgy figyelem a „meccs” kimenetelét a pártok között is” – mondta a háromszoros olimpiai bajnok.

Gödi lakosként nagy lokálpatrióta vagy, hogy telt az estéd múlt vasárnap?

Tuzson Bence eredményvárójára mentem és nagyon örültem, hogy sikerült neki is a „döntőbe”, vagyis a parlamentbe jutás, mert láttam, hogy mekkora energiákat tett bele ebbe a körzetbe, de nem csak a választások előtt. Ráadásul, ami az összefogást illeti, meggyőződésem, hogy amíg Gyurcsány Ferenc ott van az ellenzéki oldalon, addig biztonságban van a Fidesz. Úgy érzem tehát, hogy amíg Gyurcsány politizál, szerintem meglesz a jobboldalon a kétharmad, úgyhogy én taktikailag sem mozdítanám el őt onnan, mert az ott biztos kudarc, a kormánypárti oldalon pedig garantált siker a személye. De ez nem csak puszta matek, mert négy évvel ezelőtt, ahogy én láttam, nélküle még a Jobbik is sokkal jobb eredményt ért el.

Forrás és főkép: sport.mandiner.hu

Előző cikkAkár Gödön is elkövethet hasonlót
Következő cikkHangos lesz ma Gödön a sziréna