Szalai Attilával készült exkluzív interjúnkat az egyik országos sportoldal is lehozta.

Göd sztárjával nemrég beszélgettünk a gödi kötődéséről, sportolói karrierjéről és számos más, izgalmas témáról. Az exkluzív interjúra az NB1.hu is felfigyelt, és több részletet kiemelt a focista gondolataiból.

Marco Rossit remek edzőnek tartja a labdarúgó:

„Remek edzőnek, és nagyon jó embernek tartom. Egyedülálló az a teljesítmény, amit elért a válogatottal, amilyen csapatot kovácsolt belőle. Fantasztikus az az atmoszféra és csapategység, ami jellemzi a válogatottat. Remek szakember, nagyon jól fel tudja készíteni a csapatot a feladatokra. Mindig öröm számomra a közös munka a válogatottal.”

Arról is beszélt, hogyan képzeli el az életét 20 év múlva:

„Mi labdarúgók azt mondjuk, hogy az ember mindig a következő mérkőzésre, edzésre fókuszál, így készíti fel magát mentálisan. Nem árulok el nagy titkot, hogy nekem is az a célom, hogy minél hosszabb legyen a pályafutásom. Valószínűnek tartom, hogy minden sportolónak ez a célja. Ezért mindent megteszek: egészségesen táplálkozom, figyelek a regenerációra, és természetesen az edzéseken a lehető legjobban teljesítek. 20 év múlva 45 éves leszek, addig nem valószínű, hogy ki tudom tolni az aktív pályafutásomat, de szeretnék a labdarúgásban elhelyezkedni a karrierem után is, hiszen a futball nekem mindig örök szerelem marad!”

Előző cikkTuzson Bence: Feladatunk hűségesnek maradni mindörökre a magyar hazához, a magyar emberekhez!
Következő cikkVáltozások a Budapest-Szob vonalon!