A Zenit Általános Iskola, Göd első magániskolája most májusban is számos családi rendezvénynek, programnak ad otthont. Mindegyik esemény a Zenit épületében, a Madách utca 40. szám alatt lesz.

Még ezen a héten csütörtökön, május 12-én 17:30 és 19:00 között sor kerül a Fejlesztők napja a Zenitben programsorozat következő alkalmára, melynek címe: Fejest ugrani az iskolába? Mi állhat a gyermekek iskolaérettsége, vagy éppen iskolaéretlensége hátterében? A gyógypedagógus vendég szerint nem az a kérdés, hogy a gyerek milyen képességekkel bír, milyen ügyes, milyen erős, tud-e figyelni, hanem hogy ezt kollektíven milyen irányba terelik a gyermekkel foglalkozó felnőttek. A programon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, regisztrálni ITT tudnak.

Május 21-én szombaton egész napos képzésre várják az érdeklődő szülőket és pedagógusokat. Kása Renátától a Kreatív Intelligencia program alapozó egynapos tanfolyamán a gyermekek és önmagunk kreatív intelligenciájának kiaknázásáról tanulhatunk. A pedagógusoknak a szervező 50% kedvezményt ad a részvételi díjból. A program 9:00-tól 17:00-ig tart.

Május 27-én, pénteken ünnepelni hívják a kicsiket és nagyokat, ugyanis aznap délután 15:30 és este 20:00 között tartják a Zenit Első Születésnapi Kerti Partiját. A résztvevők délután olyan ingyenes családi- és gyermekprogramokon vehetnek részt, mint a népi játszóház, a társasjáték-sarok és kreatív foglalkoztató, csillámtetoválás, tombola. A közös tortázást követően este 18:00-tól a Zenit Zenekar és a Merry Go Round Duo zenél, az iskola támogatói pedig részt vehetnek egy különleges zenit bor- és pezsgőkóstolón. Minden vendég ingyen kürtőskalácsot kap egy támogatónk jóvoltából, a zenites diákok pedig limonádés standdal készülnek!

A nyári szünetben sem áll meg a programok sorozata a Zenitben. Az iskola nyári napközis táboraiban a nyár minden hónapjában felhőtlen kalandozással, önfeledt játékkal és szinte észrevétlenül hasznos tanulással telnek a résztvevő gyerekek napjai. A nyitott táborokat az 5-10 éves korosztálynak ajánlják, közülük is azoknak, akik biztonságos környezetben, kedves pedagógusok között, élményekkel és új barátságokkal színesítenék a nyarat.

Előző cikkIlyen lesz az ország első bringás Duna-hídja
Következő cikkA mozdonyvezetőn múlt, hogy nem ölte meg magát a szomszédban egy fiú