Parázs hangulatú meccsen négy-egyre nyert a Pomáz-ICO SE a Gödi SE ellen. A félidei kétgólos hátrányt sajnos nem tudta behozni a hazai csapat, melyből a második félidőben két játékost, és a mérkőzés lefújása, után egy újabbat kiállított a bíró.

A hazai csapat egyetlen gólját Oláh Dániel lőtte a 62. percben. A Pomázból Faragó Dávid mesterhármast rúgott. A mérkőzés után a csapat játékos-edzője érthetően nem volt túl jó hangulatban, így az egyik játékos, a hazai gólt lövő Oláh Dániel értékelte a meccset.

“Kaptunk három piros lapot. Kettő ember mínuszban nehéz játszani. A kiállítások közül a másodiknál az ellenfélnél is ki kellett volna állítani a hasonlóan durván beszélő játékost, de a bíró azt nem hallotta meg, csak a miénket. Az első simán nem volt piros lap, mert bár a bíró szerint gólhelyzetben történt a szabálytalanság, valójában volt a játékosunk mögött még egy védő biztosítani. A lefújás után szintén csúnya beszédért volt egy újabb kiállítás, de szerintem, csak egy plusz elégtétel kellett a sporiknak, hogy még egyet belerúgjanak a csapatba. Jobb volt az első félidőben a Pomáz, de ha nincs a két kiállítás, több esélyünk lett volna, hiszen szépítettünk is” – mondta a játékos.

A kérdésre, hogy a zajos pomázi szurkolókhoz mit szól, azt válaszolta: Jó volt, adott egy hangulatot a meccsnek, pozitív, hogy ezen a szinten is ilyen lelkes szurkolótábor van. A meccsnek különös, ebben az osztályban szokatlan hangulatot adott a pomáziak szurkolótábora, akik doboltak, énekeltek, verseltek. A szurkolócsapat név nélkül nyilatkozó, “kommunikációs igazgatójával” beszélgettem.

“Négy éve ketten voltunk, most már legalább húsz – harmincan, sőt az idegenbeli meccsekre is elmegyünk több mint tízen. A szövegeket magunk találjuk ki, amik bár néha keményebbek, de nem rossz szándékúak. Szeretnénk színt vinni a megyei szintű labdarúgásba, a játék szeretete vezérel minket. Erről szól szerintem a megyei futball, hogy a szülővárosunk csapatát támogassuk. A Pomáz kezd összeállni. Még fiatalok, de bízunk egy dobogós helyezésben” – mondta a szurkoló.

Előző cikkMaci kutyával kirándultunk a gödi Duna-parton
Következő cikkMegint szirénapróba lesz Gödön is