Korábban már beszámoltunk arról, hogy kezdődik a Duna út felújítása. Az útfelújítás a legtöbb gödi életét érinti. Mutatjuk, mit gondolnak azok, akikkel mi beszéltünk!

A Pesti útról mindkét irányból a Kolozsvári utca felé terelik az autós tömeget. A Kolozsvári utcáról a Madách utcába terelik az M2-esre igyekvőket, míg az onnan érkezőket a Honvéd sorra próbálják önkéntesek terelni. Akkor, amikor mi mentünk, 2023. május 23-án, 16 óra magasságában, ez volt a helyzet.

A Szent Imre herceg utcából kifelé lehet jönni, viszont a gyalogosokat is ugyanígy a Szent Imre herceg utca felé terelik. A Pesti úton mindenhol sok egyértelmű tábla jelzi a lezárást. Egy idős hölgyet csíptem meg, őt abszolút nem érdekli az útfelújítás, nem zavarja. Egy babakocsis anyuka pedig azt mondta, hogy “Minden fejlesztés, építkezés, felújítás kell, és jó a városnak. Most egy kis kellemetlenséget ki lehet bírni, hogy nem lehet itt mondjuk autóval bejönni, vagy kerülni kell, de ez úgysem tart sokáig, azt a keveset ki lehet bírni”.

Fotók: Gödi Hírnök

Előző cikkÚj határidőt adott a NAV
Következő cikkItt veszi át a mandátumát Kammerer Zoltán!