Gyerekműsor adta a keretét a Kisfaludy utcában, az orvosi rendelő előtti Betlehemnél a József Attila Művelődési Ház és a Gödi TESZ közös adventi gyermekrajzversenye eredményhirdetésének. A hidegben a fellépők megugráltatták a gyerekeket, hogy ne fázzanak annyira.

A rajzverseny a karácsonyi ünnepkörről szólt, advent első vasárnapjától a vízkereszt utáni első vasárnapig. A rajzokon, melyeket a gödi TESZ honlapján és a Kincsem Udvarház ablakaiban is megnézhetünk, szerepel így aztán Mikulás, rénszarvas, hóember, adventi naptár és karácsonyi családi hangulat is.

A gyerekek, óvodástoktól felsősökig, okleveleket és ajándékokat kaptak, akik eljöttek, azok személyesen is.

Az ovisok közül oklevelet vehetett át Kiss Nóra és Török Zsombor. A díjazottak is a Kincsem Óvodából kerültek ki, Berta Lilla, Rózsa Dorina és Hlavnya Imola.

Alsósok közül oklevelet vehetett át Balázs Emese, Solymosi Polett, Domboróczki Boglárka, Ragány Botond, Dimitrov Nagy Laura, Karajos Kevin, Sárecz Diána, Gergely Gabriella, Kolozsi Zselyke, a Németh László Általános Iskola és a Huzella Tivadar Általános Iskolai diákjai. A díjazottak ebben a korcsoportban Marton Nóra, Bod Anna és Erdős Sára.

A felső tagozatosok közt Kliment Anna dicséretet és oklevelet kapott. Itt a díjazottak: Sáros Lina, Karaszek Samu, Balázs Zselyke a Németh László Általános Iskolából.

És mint a mesejáték művészei is mondták: jó időtöltés volt ez, akár kapott elismerést valaki, akár nem. A díjazott rajzokat a gödi TESZ honlapján és a Kincsem Udvarház ablakaiban nézhetik meg.

Előző cikkKarácsonyváró beszélgetés Tuzson Bencével
Következő cikkÚjabb helyeken kaphatunk védőoltást Gödön