Szurkoljunk együtt a magyar indulónak, a gödi Dalnoki Bencének!

A budapesti Bocuse d’Or második napján főz a magyar Dalnoki Bence, a nap végén Európa-bajnokot hirdetnek. A szakemberek a dobogóra várják a magyar séfet. A versenyen 17 ország vesz részt, a helyszínen fergeteges a hangulat. A gödiek is ott vannak, hogy együtt buzdítsák a helyi indulót.

A kaviár és szarvasgomba is tiltott elem, mert nagyon könnyű volt vele nagyot villantani. Mégis mindkét alapanyag ott lesz a magyar tányéron a vince.hu beszámolója szerint. Hogy hogyan oldják meg, arról Széll Tamás annyit mondott el, az alap gomba lesz, a többi viszont egyelőre titok. A lényeg, hogy annyira leutánozzák a két prémium alapanyagot, amennyire csak lehet.

FRISSÍTÉS:

A magyar vegetáriánus fogás tavaszias kinézetű és ízű. Hamis szarvasgomba és kaviár kapott helyet rajta. A tányéron különböző textúrák vannak, és semmi sem az, aminek látszik. Davy Tissot szerint nagyon tavaszias a tányér. Ezen pedig csak emel az uborka frissessége. Regis Marcon kiemelte, hogy eredeti ötlet a hamis kaviár, illetve, hogy sok apró részlet található a tányéron. Továbbá az ételben lévő torma ad egy kis pikánsságot is.

Előző cikkEbcsont beforr! Elsősegélynyújtást tanulhattak a hétvégén a gödiek
Következő cikkSzéchenyi Ödön halálának 100. évfordulójára emlékeztek Gödön