Ne feledjék, a gödi piacozókat most már reggel 8 órától várják szombatonként! Mutatjuk a halloweeni kínálatot.

A szombati piac a halloween jegyében zajlik. Szeretnénk titeket meglepni és megijeszteni – írja a gödi piac a közösségi oldalán.

Akik pörköltet vagy sültet szeretnének készíteni, a 24-es asztalhoz mehetnek a konyhakész csirkéért, a 29-es asztalnál Mariska muskotályos szőlőjét, körtéjét és almáját vásárolhatjuk meg, a 6-os asztalt pedig Árpi akciója miatt érdemes megnézni: itt “4-et fizetsz, 5-öt vihetsz” akciót hirdettek a száraztésztát vásárlók körében.

Vegyszermentes illatos és finom sárgarépa is van még, zöld nélkül, most sok eső esett, ezért a zöldje a komposzton landolt. Tenkes-Ónodi Krisztináék a sokak által kedvelt savanyú káposztával és ajvárral is készültek.

Fotó: Tenkes-Ónodi Krisztina

A 20-as mézes asztalnál minden kisgyermeknek ajándékcukorka jár a készlet erejéig.

A Nóra Lekvárium díjazott eper- és baracklekvárjait mutatja be sok finom savanyúság mellett. Kapható feketeribizli-szörp és szelídgesztenye is.

A 9-es asztalnál most is vannak immunbomba ivólevek, tavasz, nyár, ősz, tél ízekben, nagy, 1 literes és kicsi, 2 dl-es kiszerelésben! Bacik és vírusok ellen kiválóak!

Fotó: Szmrecsányi Zsuzsi

Ugyanitt frissen készült mindenmentes és vegán pesztókhoz és pástétomokhoz juthatunk hozzá, de aki mikrozöldekre (lilaretek, zöldretek, retekmix, repce, napraforgó, borsó, mungóbab, életerő – vegyes, vitamix – vegyes) vágyik, az is ide jöjjön!

Fotó: Szmrecsányi Zsuzsi

A piac délig van nyitva.

Jó vásárlást kívánunk!

Előző cikkFontos információ a gödi sírhelyekről!
Következő cikkMindenszentek és halottak napja: ezekre figyeljen a gödi temetőkben!