Két fontos győzelemmel javított a Gödi SE női kézicsapata a Borsod Sport Klub-Miskolc elleni vereséget követően. Ezzel csapatunk jelenleg az élen áll a mindent eldöntő utolsó forduló előtt.

Pálfalvi-Németh Lilla Anna – Fotó: Gödi Hírnök

Az úgynevezett NB II Női-Észak-Kelet (C-D) Felsőház csoportban a Göd a Borsod Sport Klub-Miskolc gárdájával küzd az elsőségért. Sajnos az idegenbeli mérkőzésen szoros küzdelemben veszítettünk ellenük (31:29).  A mieinknél Pálfalvi-Németh Lilla Anna szerezte a legtöbb gólt (7). Azóta viszont két győzelmet is behúzott csapatunk.

Szenes Bettina – Fotó: Gödi Hírnök

A Vitka SE otthonában második félidei teljesítményünknek köszönhetően billentettük a mi javunkra a mérkőzést, s végül 25:22-es sikerrel tértünk haza. Legeredményesebb játékosunk Szenes Bettina volt, aki egymaga 8 gólt jegyzett.

Tősér Tibor edző – Fotó: Gödi Hírnök

A hajdúböszörményiek ellen jóval magabiztosabban nyertünk idegenben. A 46:25-ös gödi sikerből Horváth-Kaltenecker Anett 8, Szenes Bettina és Pálfalvi-Németh Lilla Anna pedig 7-7 találattal vette ki a részét. Tősér Tibor  edző büszke lehet a kéziseinkre, és már csak egy mérkőzésre kell felkészítenie a csapatot. Az a találkozó viszont arról fog dönteni, ki lesz az első.

A Borsod Sport Klub-Miskolc elleni hazai meccsünk szombaton, délután 6 órakor kezdődik a gödi Balázsovits János sportcsarnokban.

Főkép: Facebook

Előző cikk10 érmet nyertek a gödi kajakosok a maratoni országos bajnokságon
Következő cikkLövés dördült Göd szomszédságában – A mentőhelikopter sem tudott segíteni