Minden várakozást felülmúlt az első gödi falunap sikere – mesélt a szervező, Kovács Viktória, aki nemrég posztolta Facebook-on, szponzorokat keres az utoljára 2019-ben megrendezett Fétis Crossfutáshoz, melyet idén ősszel szeretne folytatni!

2021. őszén ismét megrendezik a Fétis Crossfutást, melyen 2019-ben 264 diák összesen 504,5 kilómétert teljesített, most pedig még több gyermeket szeretne bevonni a programba, éppen ezért szponzorokat keres adományozási szerződés keretein belül, cserébe megjelenítési lehetőségért, alább olvasható a poszt:

KEDVES MINDENKI ! Szóltatok már a munkahelyeteken? Vagy akár Te, mint vállalkozó elgondolkodtàl már ezen? Gyerekeknek szeretnének egy fantasztikus napot szerezni, mi több, a nevezett iskoláknak segíteni. Szerintem ez egy fantasztikus dolog, ami ismét összefogással jöhet létre. Szerintem Mi, Ti, Göd IGENIS KÉPES RÁ, SŐT EBBEN VAGYUNK IGAZÁN VERHETETLENEK. Szponzorokat keresünk július 15-ig, azaz holnapig, tehát ne habozz, ha jót tennél, és rengeteg embernek szeretnél örömet szerezni, akkor itt a lehetőség. Keressetek engem is bátran.

Szeretettel felétek :Viki 06703114629

Forrás, kép: Facebook

Előző cikkAzzal a bizonyos tűzvésszel kezdődött a MÁV története!
Következő cikkIdőutazás Gödön!