Nagy volt az öröm a képviselő-testületben, mert ha nem is reggel 9-kor, de napközben a képviselők elfogadták a város ez évi költségvetését.

Dr. Pintér György Lenkei Györgyön keresztül üzent a képviselő-testületnek, hogy sajnálatos családi esemény miatt késik az ülésről, ugyanis apósát kórházba szállították. Egyben kérte a képviselőket, hogy várják meg a költségvetés megtárgyalásával, mivel ő érdemben is szeretne hozzászólni.

A büdzsét ezért később vitatta meg a dr. Pintér György érkezésével immár teljes létszámban ülésező 12 fős testület. A Pénzügyi, Ellenőrző, Közbeszerzési és Jogi Bizottság elnöke előzetesen arról tájékoztatta a Gödi Hírnököt, hogy amennyiben a költségvetés elfogadásához csupán egy szavazat hiányozna, azt a Fidesz frakciója biztosítja. Így is történt, mivel Csányi József (Fidesz) igen szavazata nélkül nem lett volna meg az elfogadáshoz szükséges többség. Rajta kívül még Balogh Csaba (polgármester), Andrejka Zombor, Fülöp Zoltán, Hlavács Judit, Szilágyi László (alpolgármester) és Vajda Viktória szavazott igennel, a többiek tartózkodtak.

Előző cikkÚjra Váci Világi Vigalom
Következő cikkA pénteki-szombati hőségben ne számítson a gödi nagymedencére