Fölényes, mindent elsöprő győzelmet arattak Göd női kézisei a felsőházi rájátszás 3. fordulójában.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Gödi SE női kézicsapata veretlenül lett első az NBII Női – C csoportban a bajnokság alapszakaszában. A felsőházi rájátszás viszont balszerencsésen indult, az Ungvár elleni meccsünket egy góllal elbuktuk.

Azóta viszont két győzelem is a tarsolyunkban van. Előbb a Vitka SE gárdáját léptük le Szenes Bettina és a csapat szenzációs játékával , majd a hétvégén az utolsó helyezett ellen gyűjtöttük be a győzelemért járó mindkét pontot.

Szombaton a Hajdúböszörmény gárdáját fogadtuk hazai pályán, és semmilyen gondot nem okozott a legyőzésük. Kétszer annyi gólt dobtunk mint ellenfelünk, a vége 44:22-es gödi siker lett. A mieinknél most Petrovics Fruzsina termelte a legtöbb gólt (10), de Szenes Bettina is csak két találattal maradt el tőle.

Így Göd női kézicsapata továbbra is vezeti a bajnokságot.

A rájátszás 4. fordulójában a szintén csupán egy vereséggel álló Borsod Sport Klub-Miskolc otthonába látogatunk. Bitangul kemény meccs elé nézünk jövő szombaton. A találkozó délután 6 órakor kezdődik Kazincbarcikán, a Don Bosco Szalézi Sportcsarnokban.

Jó szurkolást mindenkinek!

Előző cikkBikini, Kozmix és DJ Dominique a Gödi Mindkifogtuk Fesztiválon
Következő cikkPályahiba miatt késhetnek a vonatok a gödi vonalon