Belgrád, 2023. szeptember 7. Magyar játékosok gólöröme a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezõ G csoportjában játszott Szerbia - Magyarország mérkõzésen a belgrádi Rajko Mitic Stadionban 2023. szeptember 7-én. MTI/Czeglédi Zsolt

Mint azt korábban már megírtuk, Szerbia otthonában lépett pályára ma este 20.45-től a magyar labdarúgó-válogatott, melyben Szalai Attila is kezdett.

A magyar válogatott Szalai Attila szerencsétlen öngóljával hamar hátrányba került, azonban Marco Rossi csapata nem roppant meg. Focistáink két perc leforgása alatt fordítottak! Előbb Varga Barnabás egyenlített a 34. percben, majd két perccel később Willi Orbán lőtt a szerb kapuba.

Marco Rossi szövetségi kapitány kezdőcsapatában nem volt különösebb meglepetés, így a Ferencváros támadóját szokás szerint Sallai Roland és Szoboszlai Dominik segíti, védekező középpályásként pedig Nagy Ádámnak és Styles Callumnak szűri a rivális akcióit. Ahogy az előző három Eb-selejtezőn, úgy ezúttal is Dibusz Dénes áll a kapuban, előtte pedig Lang Ádám, Willi Orbán és Szalai Attila alkotja a védelmet, utóbbi kettő szintén minden alkalommal kezdő volt. A bal oldalon a szerb születésű Kerkez Milos, a jobbon pedig Nego Loic kapott bizalmat.

Jön a második félidő…

Előző cikkSzerb-magyar – Szalai Attila a kezdőcsapatban
Következő cikkBelgrádi győzelmünkkel óriásit léptünk az Európa-bajnoki részvétel felé