Hét halálos áldozata van annak a hétfő reggeli balesetnek, amelyben összeütközött egy motorvonat és egy autó Kiskunhalas és Kunfehértó között – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség először azt közölte, hogy a földúton haladó autó sofőrje és négy utasa a helyszínen meghalt, ám későbbi információk szerint az Opel Corsában heten utaztak, és az ütközést senki nem élte túl.

A motorvonat vezetőjét – aki könnyebb sérüléseket szenvedett – a mentők megfigyelésre a kiskunhalasi kórházba vitték, a személyvonat utasai és a jegykezelő nem sérültek meg.

A Kecskemétről Bajára tartó InterRégió vonat Kunfehértó határában ütközött össze a személyautóval, amely egy földútról hajtott a sínekre. A Mávinform azt írta, hogy a baleset egy sorompó nélküli, andráskereszttel megjelölt vasúti átjáróban történt.
Hürkecz Zoltán főhadnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfő délután az MTI-vel azt közölte, hogy az elhunytak azonosítása még tart; a baleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják.

Az MTI helyszínről származó információi szerint felnőtt férfiak és nők utaztak az ötszemélyes járműben, és vélhetően voltak emberek a jármű csomagtartójában is. Az áldozatok a baon.hu portál értesülése szerint kiskunhalasi szőlőmunkások voltak, akik szüretelni indultak.

Éppen öt hónapja történt egy nagyon hasonló baleset Mindszenten, arról akkor videót is mutattunk ITT.

Előző cikkÖn is igényelhet facsemetét Gödön!
Következő cikkÚjabb sikereket ért el Kőhalmi Emese