Rákospalota-Újpestnél még mindig tart a tegnap délután kisiklott vonat műszaki mentése, ami azt jelenti, a Budapest-Vác-Szob, a Budapest-Veresegyház-Vác, illetve a Budapest-Cegléd vonalon a vonatok szerdán is késnek, ráadásul hiába az ingavonat és a pótlóbusz, nem csatlakoznak a vonatok indulási idejéhez.

Az S57-es, Z57-es-es vonatok:kettéosztva közlekednek, a Cegléd, Monor felől érkező vonatok Zuglóig, egyes vonatok pedig Rákosrendezőig, illetve Zuglótól, egyes vonatok pedig Rákosrendezőtől közlekednek Monor, Cegléd felé. A Vác felől érkező vonatok Dunakesziig, illetve Dunakeszitől közlekednek Vác, Szob felé.

Rákospalota-Újpest és Dunakeszi között folyamatosan közlekedő ingavonat szállítja az utasokat egész nap, ám sajnos a csatlakozása más vonatokhoz nem biztosított. Rákosrendező és Dunakeszi között folyamatosan közlekedő pótlóbuszok is szállítják az utasokat, a pótlóbuszok csatlakozása a vonatokhoz szintén nem biztosított.

A G70-es, S70-es vonatok Szob, Vác felől Dunakesziig, illetve Dunakeszitől közlekednek Vác, Szob felé, Rákospalota-Újpest és Dunakeszi között folyamatosan közlekedő ingavonat szállítja az utasokat.

Rákosrendező és Dunakeszi között folyamatosan közlekedő pótlóbuszok is szállítják az utasokat.

Az S71-es vonatok csak óránként Fót és Vác között közlekednek Vác állomásról minden óra 34-kor indul vonat Fót állomásra. Fót állomásról minden óra 30-kor indul vonat Vác állomásra

Rákosrendező és Fót között folyamatosan közlekedő vonatpótló buszok közlekednek, melyek Alagimajor megállóhelyet nem érintik.

A Dunakeszi és Újpest városkapu között közlekedő menetrendszerinti VOLÁNBUSZ járatokon a vasúti bérleteket és utazási igazolványokat elfogadják.

Forrás: Mávinform

https://www.mavcsoport.hu/mavinform/vaci-veresegyhazi-es-cegledi-vonalon-szerdan-korlatozasokkal-kozlekednek-vonatok

Előző cikkIdén is megrendezik a Gödi Barokk Napokat, íme a részletek!
Következő cikkGöd számos utcájában csütörtökön áramszünet lesz de. 8-12 óra között!