Az már szinte természetes, hogy a gödi Martin-Gál Miklós duplázik egy meccsen, de hogy egy kapus büntetőt véd és gólt is szerez ugyanazon a mérkőzésen, már tényleg különleges!

Márpedig éppen ez történt a III. osztályú felnőtt bajnokság Északi csoportjának 19. fordulójában. A Göd hazai pályán fogadta a Nagymaros csapatát , mely csupán 7 ponttal állt mögöttünk a tabellán. Ehhez képest gólt sem kaptunk, ellenben mi nyolcat berámoltunk ellenfelünk hálójába.

Ami különlegessé tette ezt a találkozót, az a kapus teljesítménye. A 75. percben a Martin-Gál Miklós által kiharcolt tizenegyes elvégzéséhez a kapusunk, Lukács Zoltán állt oda, aki jól begyakorolt rúgással értékesítette azt.

A mérkőzés végén az ellenfél is kapott egy büntetőt, amit kapusunknak sikerült kivédenie.

Itt érdemes megjegyezni, hogy Lukács Zoltán már 249 perce nem kapott gólt!

Megkérdeztük a gödi kapust, ő hogyan élte meg ezt a sok szempontból is különleges mérkőzést, ezt külön cikkben közöljük olvasóinkkal.

A kapusteljesítményen kívül érdemes megemlíteni a többi gödi gólszerzőt: a triplázó Dobos Patrikot, a duplázó Horváth Ábel Csabát és a gólkirályi címre jó eséllyel pályázó Martin-Gál Miklóst, aki szintén két gólt szerzett.

A megye 4-es csapatunk szintén nyert. Kismaros II. – Verőce-Gödi SE II.: 2-3.

Gratulálunk a szép teljesítményhez!

Főkép: a tavalyi bajnok Göd II. csapata, Lukács Zoltán a felső sorban balról a második – Facebook

Előző cikkMegnyílt a posta, mutatjuk, mikor fogadnak ügyfeleket
Következő cikkEzt mondta a gödi kapus, aki gólt szerzett és büntetőt védett