Nehéz időszakon megy keresztül a legendás kézilabdaedző, Németh András, hiszen gödi háza leégett.

A női válogatott korábbi szövetségi kapitánya szűk egy hónappal ezelőtt a közösségi oldalán számolt be róla, hogy leégett a gödi otthonuk teljes tetőzete, illetve emeleti része. A tűzben szerencsére senkinek nem esett baja, de az anyagi kár sajnos jelentős.

Augusztus 6-án, kedd délután történt a baj, néhány nappal Németh András 71. születésnapja előtt, amikor a tréner már elment edzést tartani. Elektromos tűz keletkezett, ami teljesen elégette a cserepes tetőt, illetve az emeleti rész is oda lett. Egyedül Németh 86 esztendős anyósa volt otthon, aki amikor észlelte a bajt, szólt a szomszédoknak. Ők hívták a tűzoltókat, de sajnos így is jelentős a kár. Hogy pontosan mennyibe fog kerülni a helyreállítás, még nem tudni, de több tízmillió forintos tételről lehet szó. Mindezek ellenére a korábbi ferencvárosi sikeredző bizakodó.

– 50 és 100 millió forint között lehet a kár. Le kell majd adnunk egy tervet a biztosítónak, hogyan kívánjuk helyrehozni, és akkor azt fogják elfogadni remélhetőleg – mondta a Blikknek Németh, aki 1988 óta élt a gödi ingatlanban.

Előző cikkGyőzelemmel kezdték a szezont Göd felnőtt női kézisei
Következő cikkEzeket az utakat zárják le az árvíz miatt