Göd focicsapata könnyebben rendezte le a Szokolyát, mint vártuk. Focistáink kilenc gólt lőttek, egyet sem kaptak, Martin-Gál Miklós pedig már az első félidőben mesterhármast ért el.

Ősszel szoros mérkőzésen sikerült 2-1-re nyernünk mostani ellenfelünk otthonában. Igaz, akkor az fordulópontnak bizonyult, hiszen két bajnoki vereség után érkeztünk a Szokolyához. Mindkét gólunkat Dobos Patrik szerezte.

Martin-Gál Miklós – Fotó: Facebook

Most szombaton viszont ellentmondást nem tűrően játszott csapatunk a Gödi SE Sporttelepen. Összesen kilenc gólt lőttünk, miközben egyet sem kaptunk, Martin-Gál Miklós pedig már az első félidőben mesterhármasig jutott.

Érdemes kiemelni még Dobos Patrik teljesítményét, aki szintén mesterhármast jegyezhetett, igaz, neki két félidő kellett ehhez. A góllövők közé még Kakuk Dániel, Bederna Tibor és Ráth Vince iratkozhatott fel.

Díjazták a két gödi gólzsákot, Martin-Gál Miklóst és Szabó Gábort – Fotó: Facebook

Ezzel a remek eredménnyel megerősítettük helyünket a dobogón, Martin-Gál Miklós pedig teljes gőzzel halad az újabb gólkirályi címe felé. Eddig szerzett találatainak a száma (34 gól) éppen dupla annyi, mint az ötös holtversenyben második helyen álló focistáknak.

Gratulálunk!

Előző cikkAz ezüstérmes ellen nyert a Göd
Következő cikkGödön kezdték a rekorddöntést a tűzoltók