Lelkes közönség előtt játszott az ÓKSI Kézilabda Kft. ellen a gödi csapat az NB II. felnőtt bajnokság Északi csoportjában. A mérkőzést végül 35-32-re nyerték meg, de sokáig az ellenfelüknek volt többgólos előnye. A csapatból a legtöbb gólt – nyolcat – Németh Lilla Anna dobta.

A bajnokságban eddig mind a négy mérkőzését megnyerte és a negyedik helyen áll a csapat.

A vasárnapi meccs után Tősér Tibort, a csapat edzőjét kértük fel értékelésre.

“Könnyebb mérkőzésre számítottunk és lehet, hogy pont ez volt a baj, mert az első félidőben nem sikerültek a megbeszélt dolgok sem támadásban, sem védekezésben. Nagyon buta hibákat követtünk el, főleg támadás közben, és ezért nagyon sok kontragólt kaptunk, ami ellen nem tudtunk megoldást találni.”

“A félidőben próbáltuk kicsit rendezni a sorokat, a fejekben egy kicsit rendet tenni. A második félidőben a védekezési taktikánkon változtattunk és azt gondolom, az hozta meg a győzelmet. A végjátékban kevesebbet hibáztunk, mint az ellenfél, ezért tudtuk ezt a meccset megfordítani és megnyerni.”

“Az ellenfél nagyon fiatal csapat volt, a mi átlagéletkorunk jóval magasabb. Rutinosabbak vagyunk, a végjátékban ez meglátszott. A játékvezetés is elég érdekes volt, de én nem nagyon szeretek a játékvezetéssel foglalkozni. Végül is egyetlenegy dolognak, a győzelemnek kell örülnünk.”

Előző cikkKortárs festők izgalmas világa Gödön: bemutatjuk a Kincsem Galéria három művészét
Következő cikkJön a Magna Cum Laude – de hová?