Fotópályázatot hirdet a godihirnok.hu. Július 15-től egészen szeptember 15-ig várjuk a képeket olvasóinktól. A fődíjak: kétéjszakás páros wellnesshétvégék, félpanzióval. A téma nem évszakhoz kötött: bármiről lehet képet készíteni, amiről úgy gondolják, hogy érdemes a megörökítésre.

Két kategóriában lehet nevezni: gödi lakosok képeit, illetve a Gödről készült képeket várjuk. Az utóbbiban jelentkezhetnek olyanok is, akik nem Gödön élnek. Összesen 4 fődíjat osztunk ki. Minden kategóriában külön adunk egy szakmai díjat és egy közönségdíjat is. Utóbbi esetében a közösségi médiában szavazhatnak a legjobb alkotásokra, így dől el a sorrend.

A közönségdíj az alapján dől el, hogy melyik képet lájkolták legtöbbet a Facebook-oldalunkra feltöltött galériában! Ezáltal a szakmailag legjobb kép is nyer és az is, amelyet a közönség a legjobbnak talál. Osszák meg felejthetetlen és megörökített pillanataikat, képeiket velünk és egymással erről az igazán rendkívüli időszakról! Július 15. első percétől szeptember 15. napjának utolsó percéig várjuk a fotókat, indulónként legfeljebb hármat. A pályázatokat a foto@godihirnok.hu címre küldjék.

FONTOS: az e-mailben kérjük írják meg, hogy melyik településen laknak, és a képek hol készültek, mit ábrázolnak.

A fődíjról és a helyezésekről neves szakértőkből álló zsűri dönt, de Önöknek is lesz beleszólásuk a dologba: a legtöbb Facebook-lájkot kapott fotót közönségdíjjal jutalmazzuk.

A fotók folyamatosan, beérkezés sorrendje alapján kerülnek ki Facebook-oldalunkra és folyamatosan lehet lájkolni őket!

A fődíj kétszemélyes, kétéjszakás wellnesshétvége, félpanziós ellátással a ráckevei Duna Relax & Event Hotelben. A többi helyezett értékes ajándékokat kap. A díjátadót terveink szerint november közepén tartjuk meg. Addig is fotózzák az idei nyár legérdekesebb pillanatait! Aztán mutassák meg nekünk és egymásnak.

Képek: Pixabay

Előző cikkGöd számos utcájában csütörtökön áramszünet lesz de. 8-12 óra között!
Következő cikkMűszaki hiba a MÁV-nál, Göd és Vác között ma reggel megállt a közlekedés!