Alice cicussal (ex-LányTarzan, ex-Szürcsike) kontrollon jártunk ma és jó híreket kaptunk – osztotta meg Facebook-posztjában a Minden Állatért Alapítvány.

Alice Gödről érkezett hozzájuk, miután valószínűleg elcsapta egy autó. A kezdetben annyira nem reagált semmire sem a sérült lába, hogy első körben még az amputáció sem volt kizárható. Semmiféle fájdalmat nem érzett benne, és nem voltak vele semmiféle reflexei sem.

Az apróság immár egy tályogfelnyitáson és két hét cicawellnessen, avagy lábadozáson van túl, és csodák csodájára óvatosan elkezdte már használni a lábacskáját. Sajnos nagyon rossz helyen tört, így a gyógyulás nem két nap lesz, de össze fog forrni végleg a sérült csont. Addig is sok-sok törődés, ketrecnyugalom az orvosi utasítás, melyet be is tart.

Alice személyében egy végtelenül aranyos, teljesen nyugodt macskát ismerhettünk meg, aki emberrel, macskával, kutyával egyaránt nagyon barátságos. Az orvosi rendelőben is folyamatosan dorombol, imád kézben lenni és az emberhez simulni, egyszóval ő egy valódi álomcica. Alice fiatal felnőtt, FIV FELV- tesztjei negatívak és teljeskörű parazitamentesítésen esett át.

Benti tartással, örökbeadási szerződéssel szeretne egy szerető otthonba költözni. Jelentkezni privát üzenetben itt lehet.

Előző cikkGolden Palace Göd nyílt nap
Következő cikkElőször tesz egy teljes kört Erdélyben az idei zarándokvonat