Csakúgy mint nyáron, ősszel is ingyen adhatjuk le Gödön a zöldhulladékunkat.

Átvételi pont

A zöldhulladék átvételi pont működését július óta új helyszínen biztosítják, mely a Zrínyi Miklós utca felől a földúton tovább haladva helyezkedik el és a Nemeskéri út felől is megközelíthető – tájékoztatott a Gödi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. 

Ingyen leadható mennyiség

Az alábbi táblázatban feltüntetett napokon és időszakokban fogadják a lakosság által kiszállított zöldhulladékot. Egy ingatlanról az átvételi napokon maximum 10 zsákot (bármilyen 120 literes kukazsákban), vagy 10 köteget, vagy 1 m³ nem zsákolható hulladékot vesznek át térítésmentesen.

Nagyobb mennyiség leadása

Amennyiben ennél több hulladékot szeretne valaki leadni, az térítésköteles:

1 darab 120 literes zsák 860 Ft és

1 m3 8600 Ft.

A térítési díjat a helyszínen kell kifizetni. 

Az ingyenes leadás feltételei

Az ingyenes leadási lehetőséget kizárólag gödi lakosok, saját, eredeti személyi igazolvány és lakcímkártya felmutatásával, továbbá az utolsó időszaki hulladékszállítási díjbefizetést igazoló csekkszelvény vagy átutalási igazolás bemutatását követően vehetik igénybe.

Az üdülő ingatlannal rendelkező ügyfelek saját, eredeti személyi igazolvány felmutatásával és az utolsó hulladékszállítási díj számlájának befizetésével igazolhatják, hogy gödi nyaralójukból származik a zöldhulladék. 

Az átvételi ponton leadott zöldhulladékot ki kell önteni a zsákokból, mert a kezelő csak így fogadja be az átvett hulladékot! Rönköket és egyéb hulladékot nem vesznek át.

Átvételi időpontok

szeptemberben

szeptember 13. (szerda) 10-18 óra,

szeptember 16. (szombat) 8-12 óra,

szeptember 27. (szerda) 10-18 óra,

szeptember 30. (szombat) 8-12 óra.

Előző cikkHankó Balázs: az eddigi legjobb eredményt érték el a magyar fiatalok a szakmák Európa-bajnokságán
Következő cikkKatasztrófavédelmi gyakorlat a Samsung SDI területén