Ma este 9 órakor az Olaszország-Törökország mérkőzéssel veszi kezdetét a tavalyról elhalasztott, részben magyar rendezésű labdarúgó-Európa-bajnokság, ahol részt vesz a magyar válogatott is, csakúgy, mint 5 éve.

A mieinknek a halálcsoportból kell kivívnia a továbbjutást. Ellenfeleink között ott vannak a címvédő portugálok, az aktuális világbajnok franciák, valamint a németek, akik 2014-ben vb-aranyat nyertek.

A magyarok első két csoportmeccse a Puskás Arénában lesz, amely egyébként a torna folyamán további mérkőzéseknek is otthont ad majd. Az se szomorkodjon viszont, aki jegy nélkül maradt, mert számos helyen lesz lehetőség a szabad ég alatt szurkolni.

A következő hetekben mi is kilátogatunk a Göd és Sződliget határán lévő Sportteraszra, mely a Duna-parti kerékpárút mellett található.

Megnézzük, milyen a hangulat a Belga Sörház teraszán, valamint betérünk a Gödi SE sportpálya büféjénél felállított sátorba is, hogy egy finom csapolt sör mellett izguljunk végig egy jó kis meccset.

Ha pedig egy-egy ismert ember elmondja közben a véleményét, esetleg tippjét valamely mérkőzés kapcsán, azt megosztjuk Önökkel is!

Bízunk benne, hogy Marco Rossi csapata még sok szép pillanatot szerez a szurkolóknak, azaz nekünk!

Jó szurkolást!

Főkép: Wikipédia/Hungarikusz Firkász

Előző cikkAki szeretne, ma adhat vért Gödön
Következő cikkVéderdő vagy szociális lakások? Mi legyen a Samsung körül?