Immáron harmadik alkalommal rendezték meg Gödön a kajak-kenu tábort, melyet a Dunai Vízisport Alapítvány szervezett, karöltve a Gödi SE Kajak-Kenu Szakosztállyal. Az eheti táborban 22-en voltak. A szervezők célja az volt, hogy minél több alapismeretet átadhassanak a tanulóknak, így azok péntekre megtanuljanak hajóba ülve kenuzni.

A tábort idén harmadik alkalommal szervezték meg, nemcsak vízisportok, de napközbeni játékok és hatalmas fürdésélmények is várták a résztvevőket.

A menetrend a következő volt:

A résztvevők hétfőn indultak, elmentek a homokszigetre, délelőtt és délután edzettek, közben nagyokat fürödtek, buliztak, bandáztak. Pénteken pedig kezdődik a végső mérkőzés, a homokszigetről el kell jutniuk a stég előtti sziget elé hajóval élesben. Akik már nagyon ügyesek, azok számára a következő szint a folyamatos evezés. Akik már nagyon ügyesek és kedvet éreznek ehhez a sportághoz, csatlakozhatnak a gödi kajakosokhoz.

A táborba ellátogattak a Váci Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület munkatársai, akik interaktív előadás keretében mutatták be munkájukat a táborozó fiataloknak.

Mindenkinek ajánljuk a tábort: azoknak is, akiknek még nincs elég tudásuk.

Előző cikkIsmét hőségriadó várható Gödön is
Következő cikkMagyarországról indul a nemzetközi Székelyföldi Kerékpáros Körverseny