Pest Vármegye Önkormányzata pályázatot hirdet Csomád, Csömör, Csörög, Dunakeszi, Erdőkertes, Fót, Göd, Mogyoród, Őrbottyán, Sződ, Sződliget, Vácrátót, Veresegyház településeken működő civil szervezetek, illetve egyházi jogi személyek e településeken megvalósuló projektjeinek támogatására.

A pályázat célja civil szervezetek, valamint egyházi jogi személyek tevékenységének vissza nem térítendő támogatása.

A pályázatok benyújtására nyitva álló határidő: 2024. április 8 – április 25.

A pályázatok benyújtása kizárólag a Pest vármegyei Civil Támogatási Alap pályázatkezelő rendszerben lehetséges. A rendszert ide kattintva éri el.

Pályázat papír alapú, e-mail vagy személyes kézbesítés útján történő benyújtására nincs lehetőség.

A pályázóknak először a szervezet regisztrációját kell elvégezniük. A CTA rendszerben már regisztrált szervezeteknek nem kell (és nem is lehet) új regisztrációt benyújtani. A szervezet regisztrációja csak akkor kerül jóváhagyásra, ha a szervezet a pályázati felhívás 2. alcímében foglalt jogosultsági feltételeknek megfelel. Itt van hozzá az értelmezés.

A felhívásra csak olyan pályázó nyújthat be pályázatot, amely az alábbi települések valamelyikén rendelkezik székhellyel: Csomád, Csömör, Csörög, Dunakeszi, Erdőkertes, Fót, Göd, Mogyoród, Őrbottyán, Sződ, Sződliget, Vácrátót, Veresegyház (a továbbiakban együtt: települések), továbbá amely a pályázati felhívás megjelenését megelőzően már létrejött.

A felhívás meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg: 300 millió forint. Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás pályázatonként minimum 100.000 Ft, maximum 20.000.000 Ft.

Előző cikkGödön is mérnek a rendőrök a Speedmarathon alatt
Következő cikkÚj játszóteret kaptak a Németh Lászlós diákok