A Dunakanyar tágabb térségének felfedezését teszi egyszerűbbé és olcsóbbá a Dunakanyar napijegy, mellyel akár a fővárosból indulva egy teljes napon át korlátlanul utazhat a térségben közlekedő vonatokon és autóbuszokon, valamint egy kiválasztott dunakanyari hajójáraton is.

A Dunakanyar a Börzsönnyel és a Pilissel hazánk legszebb természeti értékei közé tartozik. Számos látnivalót találhatnak itt a kirándulók: a folyón hajózva pompás kilátás nyílik a bércekre, a hegységek belsejét pedig vadregényes turistautak hálózzák be. A napijegy Esztergom, Szentendre vagy Visegrád bebarangolása mellett történelmi épített örökségünk (Nógrád vagy Drégely vára) és természeti szépségek (Dobogókő, Nagy-Hideg-hegy) felfedezésére is lehetőséget nyújt.

A Dunakanyar napijegy egy 24 órán át érvényes turisztikai jegy, mellyel Budapestről vonattal és autóbusszal elérhető a Dunakanyar, a Pilis és a Börzsöny. Emellett tavasztól őszig, a hajózási szezon ideje alatt egy kiválasztott dunai hajójáraton is utazhatunk a térségben, az aktuális Mahart PassNave menetrend alapján. Az egy főre szóló Dunakanyar napijegy mellett a családi Dunakanyar napijegy is elérhető az idei évtől. A családi változat 2 felnőtt és 2, velük együtt utazó 14 év alatti gyermek utazását teszi lehetővé.

Normál ára: 2 499 Ft

Családi jegy ára: 6 999 Ft

Előző cikkBúcsúzik a gödi védő a Freiburgtól
Következő cikkŐket ellenőrzik: hétfőtől indul az összehangolt közlekedésrendészeti akció