A csapat a Facebook-oldalán osztotta meg a jó hírt a mai eredményről.

“Gödi SE Női megyei csapatunk a Százhalombatta csapatát fogadta hazai pályán, a pest megyei bajnokság rájátszásának második fordulójában. A gödiek nagy előnnyel indulhattak és végre jelen lehetett a közönség is, akiknek ezúton is köszönjük a szurkolást! Csapatösszeállítás: Gergely Erika, Kézdi Janka, Povázsay Nóra (7), Rezneki Zsuzsanna (2), Nagy Gabriella, Román Erika (5), Moksony Mariann (3), Tolnai Laura (3), Balázsovits Zsanett (1), Lázár Ildikó, Kovácsné Birkás Anikó (9), Tóth Tímea (3), Illés Barbara, Fodor Xénia (3), Gyetván Krisztina (9).

A mérközést végig a gödiek uralták, a megszokott játékukat tudták játszani, gyors lerohanásokkal. Nagyon gyorsan reagáltak a csapatok egymás lövéseire, így rengeteg gól született a mérkőzésen. A kapusok több ziccert is kivédtek, az előny folyamatosan nőtt. A félidőben 22-12-re vezettek a gödiek, a második félidőben egy darabig úgy nézett ki, hogy marad a 10 gólos különbség a csapatok között, de aztán rákapcsoltak a lányok és végül 45-27-re győztek, és ezzel bejutottak a 2020/2021-es Pest megye női felnőtt I. osztály döntőjébe, melynek megrendezésére szombaton, június 12-én 16:00-kor kerül sor Dunaharasztiban.

Hamarosan kiderül, ki lesz az ellenfél a Dunavarsány – Mogyoród összecsapásból. Maczkó Jánosnak és csapatának gratulálunk 100%-os teljesítményükhöz, veretlenül és teljesen megérdemelten kerültek be a döntőbe. Hajrá Göd!
(Egyébként a Pest megyei I. osztály rájátszásának május 29-én megtartott első fordulójában a következő eredmény született: Százhalombatta – Göd: 19-43)” – írták az oldalon.

Előző cikkMegváltozott a vasúti menetrend, a gödieket is érinti
Következő cikkDélelőtt ismét morog a sziréna Gödön