Nyáron a gödi ingatlanok elé kihelyezett zöldhulladékot ingyen elszállították. Ez a lehetőség egész ősszel nyitva lesz a gödiek előtt az alábbi feltételekkel és időpontokban.

A Gödi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. ügyfélszolgálatán átvett edényekből az előre kihirdetett időpontokban továbbra is elszállítják a zöldhulladékot.

A közszolgáltatás keretein belül minden szállítás alkalmával csak a szállításra jogosító címkével ellátott zöldhulladék-gyűjtő edényből kerül a zöldhulladék térítésmentesen elszállításra.

A tartályokat a szállítás napján reggel 7 óráig kell az ingatlanok elé kihelyezni. A kukák terhelhetősége 120 literes tartály esetén 20 kg, 240 literes tartály esetén 40 kg.

Azt meghaladó súly esetén – műszaki okok miatt – az edényeket nem ürítik ki. A zöldhulladék szárításával az elszállítási súly jelentősen csökkenthető!

A háztól történő zöldhulladék-szállítások várható idejét az alábbiakban közöljük:

120 literes edény esetén

szeptember 4-8.

szeptember 18-22.

október 2-6.

október 16-20.

október 30-31.

november 1-3.

november 13-17.

november 27-30.

és

december 1.

240 literes edény esetén

szeptember 4-8.

október 2-6.

október 30-31.

november 1-3.

november 27-30.

és

december 1.

Nagyobb mennyiségű zöldhulladék elszállíttatása

A Gödi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. felhívja a figyelmet arra, hogy július 5-ét követően a gyűjtőtartály űrtartalmát meghaladó mennyiségű zöldhulladék elszállíttatása térítésköteles.

Egy zsák ára 350 Ft. A zsákokat a szállítás napján reggel 7 óráig kell az ingatlanok elé kihelyezni. A cég feliratával ellátott zöldhulladék-gyűjtő zsákot az alábbi üzletekben szerezhetjük be:

– Fakusz-H.B.Kft. – Gazdabolt 2131 Göd, Pesti út 82/A

– Wolav Kft. – Gazdabolt 2132 Göd, Ady Endre út 8. 

– Mosoly ABC 2131 Göd, Alagút utca 12/6.

– Virágzó Dunakanyar Bt. 2132 Göd. Révay utca 33.

Erre figyeljünk!

A zsákban kihelyezett zöldhulladék nem keveredhet más hulladékkal (kő, beton, vegyes hulladék), amely akadályozza a feldolgozási folyamatot. Amennyiben az elszállítandó zöldhulladékot nem az előírtaknak megfelelően helyezzük ki, a cég nem köteles azt elszállítani.

Előző cikkVeretlenül kezdték a szezont a gödi kosarasok
Következő cikkNe feledjék: szerdánként termelői piac van a Búzaszem iskolánál!