Általános iskola kategóriában a Búzaszem kapta hétvégén a Családbarát Köznevelési Intézmény 2023 díjat.

A fődíjasokkal és zsűritagokkal. Prof. dr. Bagdy Emőke a zsűri tiszteletbeli elnöke elmondta, hogy hosszú idő óta ez az első szereplése, mert annyira fontosnak tartja ezt a díjat

Köszönjük a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalomnak, a Pedagógus Expónak, Skrabski Fruzsinak és Balatoni Katának, a döntnököknek és a Búzaszem tanári, gyermek- és szülői közösségének! – írta az iskola közösségi oldalán.

A díjat dr. Balatoni Katalin találta ki, aki most már helyettes-államtitkár, úgyhogy a díj fővédnöke lett. Nagyon büszke vagyok rá és nagyon sokat hiszek róla, üdítő frissességet és megújulást fog hozni az oktatásban.

Skrabski Fruzsinától megtudtuk, hogy a díjat dr. Balatoni Katalin találta ki, aki most már helyettes-államtitkár, úgyhogy a díj fővédnöke lett. “Nagyon büszke vagyok rá és nagyon sokat hiszek róla, üdítő frissességet és megújulást fog hozni az oktatásban” – nyilatkozta.

Horváth Szilárd nyertes igazgatóval, a Búzaszem iskola vezetőjével és Pálffay Erzsébettel, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom alelnökével, a zsűri elnökével

Prof. dr. Bagdy Emőke a zsűri tiszteletbeli elnöke elmondta, hogy hosszú idő óta ez az első szereplése, mert annyira fontosnak tartja ezt a díjat.

Szívből gratulálunk a gödi Búzaszem Katolikus Általános Iskolának és Alapfokú Művészeti Iskolának és a többi díjazottnak:

a Bugyi Nagyközségi Csemete Bölcsődének,

a Kompolt-Nagyút Gyermekkertész Óvoda és Bölcsődének,

a Csermák Antal Alapfokú Művészeti Iskolának,

a Szent Gellért Katolikus Általános Iskolának és Gimnáziumnak.

A díjakat a Richter Gedeon Nyrt. támogatta, a rendezvényt pedig Családbarát Magyarország.

Egyébként a búzaszemes diákok éppen néhány napja szerepeltek nagyszerűen a Csácsogó madárka népdaléneklő versenyen, ahonnan jó pár díjjal tértek haza.

Főkép: Skrabski Fruzsina és Horváth Szilárd a díjjal – Fotók: Facebook

Előző cikkVolán-sztrájkra készülhetnek a gödiek is
Következő cikkIsmét gázolt a vonat a gödi vonalon