Örülhetnek a gödiek, ugyanis a vasúti alagút jegyében megszületett rajzpályázatot a sok szabadságolás és az iskolakezdésre hivatkozva meghosszabbították, és ha ez nem lenne elég öröm a lakosság számára, 2021. szeptember 24-én 10 órától együtt festhetjük ki a gödi alagutat a MÁV jóvoltából!

Ahogyan már korábban olvashatták, a gödiek lehetőséget kaptak arra, hogy széppé varázsolják a ma még eléggé nyomasztó hangulatot árasztó vasúti alagutat, a határidő augusztus 31. helyett szeptember 15. lett végül, jelentette be Szilágyi László Facebook-oldalán, aki az alábbi e-mail címre várja a meseszép rajzokat: “szilagyi.laszlo@gff.hu

A MÁV jóvoltából pedig 2021. szeptember 24-én délelőtt 10 órától mindenkit sok szeretettel várnak az alagútnál, ahol együtt festheti ki a lakosság a gödi alagutat Szilágyi Lászlóval, aki egy kis meglepetéssel is készül az önkénteseknek, említi szintén a Facebook-on.

A rajzokat sok szeretettel várják, az alagúthoz pedig bárki ellátogathat, aki szeretné egy kicsit kiélni kreatív hajlamait.

Képek: Gödi hírnök archívum

Előző cikkNyerjen értékes ajándékot, már nem sokáig jelentkezhet!
Következő cikk107 klubest és 38 városi rendezvény részese, nemrég pedig megkapta a Pro Urbe kitüntetést Gallé Gábor, vele beszélgettünk